Tarifler

Bruscetta
Malzemeler
  • Estuz deniz tuzu
  • 5 dilim baget dilim ekmek
  • 5-6 dal taze fesleğen
  • 1 adet sert domates
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3 diş sarımsak
  • karabiber
Hazırlanışı

Ekmekleri yağsız tavada önlü arkalı olarak kızartın.
2 diş sarımsağı soyup enlemesine kesin ve kızarttığınız ekmeklerin üzerine iyice sürün. (Bu işlemi mutlaka ekmekleriniz sıcak iken yapın. Bu sayede ekmekler sarımsağı daha güzel emer.)
Domatesin kabuklarını soyup küp küp doğrayın.
Fesleğenleri doğrayın.
Ayrı bir kapta doğradığınız domatesleri, fesleğeni, zeytinyağını, son kalan ezilmiş sarımsağı, tuz ve karabiberi karıştırın.
Bu karışımı sarımsaklı ekmeklerinizin üzerine paylaştırıp sıcak servis yapın.

Afiyet olsun…

 

Diğer Tarifler